-
Priprema10 min
-
Kuhanje20 min
-
Broj osoba2
Sastojci
Koraci
Korak 1
Pećnicu zagrijati na 220°C.
Korak 2
U manju zdjelu dodati papriku, suhi origano, bijeli luk u granulama, so i biber. Izmiješati.
Korak 3
Pastrmku staviti na pleh obložen papirom za pečenje.
Korak 4
Pouljiti maslinovim uljem a zatim ravnomjerno rasporediti začine.
Korak 5
Peći oko 15 minuta.
Korak 6
U zdjelu dodati avokado, krastavac, luk, so, sok i koricu limete. Izmiješati. Poslužiti s pastrmokom.
File crvene pastrmke
Sastojci
Follow The Directions
Korak 1
Pećnicu zagrijati na 220°C.
Korak 2
U manju zdjelu dodati papriku, suhi origano, bijeli luk u granulama, so i biber. Izmiješati.
Korak 3
Pastrmku staviti na pleh obložen papirom za pečenje.
Korak 4
Pouljiti maslinovim uljem a zatim ravnomjerno rasporediti začine.
Korak 5
Peći oko 15 minuta.
Korak 6
U zdjelu dodati avokado, krastavac, luk, so, sok i koricu limete. Izmiješati. Poslužiti s pastrmokom.